duminică, 29 martie 2009

De ce se scarpina barbatii la...ce au mai pretios?

Am primit pe mess un link si mi-am adus aminte de o chestie deranjanta pentru toate femeile cred si care ma intriga de mult timp...De ce se naiba scarpina barbatii la oo in locuri publice???
In metrou, pe strada, la cozi, in magazine, in malluri, in spitale, la facultate, la restaurante, peste tot poti intalni specimene de genu asta.E un fenomen extins la cel putin 70% dintre barbati, asta asa...ca sa nu generalizez.Doar nu 70% dintre barbati au boli, ciupecri..si daca au de ce sa-si scarpine podoabele in public?
V-ati gandit macar o data, voi, barbatii despre care vorbesc, cum se simte doamna/domnisoara de langa cand va mangaiati cu toate degetele sau cand numai o "salutati" cu varfu degetului mare(asta pentru cei discreti)?
Sa nu mai zic de barbatii care discuta cu o doamna si s scarpina in acelasi timp fara a avea nici cea mai mica jena.Daca nimeni nu va zice nimic asta nu inseamn ca noi, femeile, nu vedem.Nu va atragem atentia doar din bun simt, si daca nu va atragem atentia asta nu inseamna ca privelistea e placuta retinei noastre de dame sensibile.
Nu este exceptata nicio categorie de barbati...de la vedete, oameni politici, intelectuali si pana la mecanicu in salopeta.
Asta ca sa nu-i comentez reactia "domnului", pe care il doare-n podoabe de situatia tarii si considera mai importante coaiele sale care cer a fi scarpinate.





Mai multe poze cu specimenu aici .


3 comentarii:

  1. ha ha ha!!! ce funny e post-ul !!! m-am uitat de 3 ori la vanghelie cand se scarpina palmat la coaie :)))))

    keep up the good work !

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm! au trecut 8 ani de cand doamna a pus intrebarea, dar... nu a raspuns nimeni.
    Stimata doamna, motivele sunt mai multe. modul cum si unde se face e discutabil.
    Motive: de multe ori nu e un scarpinat, este doar o aranjare a "obictului" aflat intr-o pozitie care deranjeaza.
    Cand e scarpinat, o parte o fac pentruca nu mai pot rabda mancarimea. Iti vine cateodata sa sari pe pereti, deoarece partea aceea a corpului este una foarte sensibila.
    Sunt si barbati carora le-a intrat in reflex sa puna mana acolo, sa se scarpine sa o aranjeze sau pur si simplu sa o simta.
    Ca sa explici de ce-i mananca pe barbati "tocmai" acolo, am putea face un mic eseu. Mitive sunt multiple:igiena - daca o faci sau nu, cum o faci; imbracamintea purtata, incepand de la lenjeria intima; modul cum se aranjeaza "biectele" in lenjerie; activitatea desfasurata, care a dus la miscarea acestora; "reactia" acestora la stimuli extarni sau chiar interni. Va dau un exemplu: de regula barbatii nu se epileaza in acea zona, unii se rad sau se tund. Pana cand creste putin parul e uneori... nashpa.Cand este prea lung parul, acesta poate fi prins intre piele si gland si simti ca "te taie".
    Toate aceste lucruri sunt omenesti si trebuie intelese. Chinezii au o vorba: nimic din ce-i omenesc nu-i rusinos. Dar... Eu, fiind crescut intr-o familie pudibonda, unde denumirile neaos romanesti ale partilor intime nu erau pronuntate niciodata, am unele retineri - si cred ca e normal - e a face unele gesturi asemanatoare. Daca sunt doar cu barbati, poate ma scarpin si eu, dar... a te scarpina in public si mai ales in fata unei femei consider ca e un gest de desconsiderare a acestora si de proasta crestere a ta.In intimitate poti sa o faci, dar nu in public. Si chiar daca nu mai rezisti, poti macar sa te retragi putin intr-un loc nepopulat.
    Dar... - inca un dar. In randul tineretului nu mai exista aceasta jena - nici in gesturi, nici in vorbire. O fi bine, o fi raU?! Daca gandim ca si aceste organe sunt parti ale corpului omenesc, as zice de ce in cap ma pot scarpina si intre picioare nu?! Daca numim ana, de ce nu am numi si pula (n-a, ca am zis-o) in public?!
    O sa mi se spuna multe despre morala, buna-cuvinta, educatie etc., tc. Dar acestea cine le-a stabilit si cine le stabileste? Nu oamenii? De ce sa fim mai pudici decat trebuie?

    RăspundețiȘtergere